Ukendte billeder

Slægt & Data

DIS-Danmarks portal for
uidentificerede billeder 

Image search results - Nøgleord: "Virksomhed" Tilbage til Søgesiden  
Foto_097.jpg

754 views

Carlo Ry

Billedet er fundet i et album tilhørende Ole Erik Jakobsen (1903-1989) og kan være fra hans hjemegn som var Resenholm, Resen sogn, Fjends Herred, Viborg Amt.
Kender nogen disse to unge piger som hver står med en blomsterbuket? Er det en tørve/-brunkuls fabrikationsmaskine de står på? Der er fire billeder med de samme to piger, men på forskellige lokaliteter.

Scan10082-1_edited-3.jpg

492 views

Mort1s1

Billedet er taget omkring 1950 på taget "tagterassen" af en bygning, nær Københavns Havn, hvor der har været en systue (herretøj). Min svigerfar, siddende yderst til højre, var bla. ansat hos Brdr. Jardorff (Jardex), men jeg ved ikke om billedet har relation til dette firma.
Jeg synes personerne alle ser ret pyntede ud, så måske er det taget i en særlig anledning.
Alle oplysning om sted og personer er velkomne
Scan10082-3_edited-1.jpg

459 views

Mort1s1

Billedet er taget omkring 1950 på taget "tagterassen" af en bygning, nær Københavns Havn, hvor der har været en systue (herretøj). Min svigerfar, stående, var skrædder, og bl.a. ansat hos Brdr. Jardorff (Jardex), men jeg ved ikke om billedet har relation til dette firma.
I baggrunden ses et (kirke)tårn, måske kan det give kendere et fingerpeg om beliggenheden
Alle oplysning om sted, firma og personer er velkomne
Solvbryllup_i_1933.jpg

1277 views

Ann Nygaard

Initialerne for sølvbrudeparret er MJ og CJ. Festen er blevet holdt hos Depot Jens Andersen tlf. 20. Ved du hvem de er på billedet fra 1933 eller ved du hvor Depot Jens Andersen tlf. 20 hørte til henne.
   
4 files on 1 page(s)