Ukendte billeder

Slægt & Data

DIS-Danmarks portal for
uidentificerede billeder 

Image search results - Nøgleord: "Tømrersvende" Tilbage til Søgesiden  
Blankensese_-_2_-_a.jpg

570 views

Per Vig

Er der nogle, som har et ungdomsbillede af trælasthandler Heinrich Rasborg, Charlottenlund? - Han rejste i årene omkring 1910 rundt i Tyskland som tømrersvend, bl.a. sammen med Peter Aagaard og Anton Vig, og da jeg har en del ukendte billeder fra den tid, vil jeg gerne finde et ungdomsbillede af Heinrich Rasborg, så jeg evt. kan afgøre, om han skulle være på et af billederne. At de opholdt sig sammen i Hamborg bekræftes af et brevkort, hvorpå de hver især har sat deres navne.
Med venlig hilsen
Per Vig
Tomrere2C_Aarhus__Staende_fra_venstre_Peter_Aagaard2C_Anton_Vig-_10_pixel.jpg

309 views

Per Vig

Billeder forestiller nogle tømrersvende, som var med i opførelsen af de mange bygninger til Landsudstillingen i Aarhus i 1909. Stående fra venstre ses Peter Aagaard fra Korsør og Anton Vig fra Bølling ved Skjern. - De øvrige er ukendte, men det ville være rigtig fint, at få sat navne på de sidste.
Tomrere2C_Berlin__Siddende_fra_venstre2C_Anton_Vig__Staende_nr__4_fra_venstre2C_Peter_Aagaard__10_pixel.jpg

333 views

Per Vig

Denne flok tømrersvende rejste i 1909 på valsen i Tyskland, og billedet er muligvis taget i Berlin. Forrest til venstre sidder Anton Vig fra Bølling ved Skjern og som nummer to fra højre ses Peter Aagaard fra Korsør. Men hvem er de øvrige?
Peter Aagaard og Anton Vig tog senere aktiv del i KFUM og K foreningen "Derudes" arbejde, og var også aktive medlemmer af Dansk Kirke i Udlandet.
3 files on 1 page(s)