Ukendte billeder

Slægt & Data

DIS-Danmarks portal for
uidentificerede billeder 

Image search results - Nøgleord: "Strand" Tilbage til Søgesiden  
4_ungersvende_ved_vandet.jpg

501 views

8470

4 unge mænd ved vandet, dog ejendommelig påklædning til strandturen, men hvem er de. Måske fra Fjelsted hvor min mor stammer fra. Min mor var årgang 1922 og hed Astrid Hansen
Foto_080.jpg

1894 views

Carlo Ry
2 comments

Billedet stammer fra et album som har tilhørt Niels Jakobsen (1871-1950) og hustru Petrea Christine Christensen (1967-1954) Resenholm, Resen sogn i Viborg amt.
Kender nogen denne bygning, som måske er en restaurant, og stedet? Kan det være fra Middelfart området.
Foto_103.jpg

561 views

Carlo Ry

Billedet er fundet i et album tilhørende Ole Erik Jakobsen (1903-1989) var fra Resenholm, Resen sogn, Fjends Herred, Viborg Amt.
Er det en badebro der ses. I baggrunden på en bygning ses følgende skrift: DAMP????en!!
Hvem er personerne, og hvor er billedet taget?

Hr__Fromberg_i_Sturla.jpg

661 views

Jytte Rauh

Det er teksten til et af 24 billeder i et lille album med feriefotos fra Genova, Portofino og Rapello i Italien. De fleste billeder er af bygninger, landskaber og lokalt gade- og strandliv. Hvem var denne hr. Fromberg?

Hr__Fromberg_og_fru_Bavastro_i_Sturla.jpg

622 views

Jytte Rauh

Det er teksten til et af 24 billeder i et lille album med feriefotos fra Genova, Portofino, Rapello og Sturla i Italien. De fleste billeder er af bygninger, landskaber og lokalt gade- og strandliv. Hvem var denne hr. Fromberg?

strand.jpg

475 views

Per Vig

Pigen i midten i den hvide kjole er Gertrud Marie Jacobsen fra Aars. De unge er sikkert på udflugt til stranden, som muligvis kan være ved Hvalpsund, eftersom der ikke er langt til den modsatte bred.
6 files on 1 page(s)