Ukendte billeder

Slægt & Data

DIS-Danmarks portal for
uidentificerede billeder 

Image search results - Stednavne: "Måske Albæk sogn" Tilbage til Søgesiden  
2_maend_staende_i_haven_.jpg

1625 views

Ann Nygaard

Fotografiet tilhørte Jensine og Johannes Petersen, Horsens sogn. Der er angiveligt tale om nogle medlemmer af Konnerup slægten eller familie der kommer fra Albæk sogn. Der er tale om 9 fotografier, hvor de maximalt optræder 2 personer på. Genkender du en eller dem begge ?
2_unge_maend_i_haven.jpg

1447 views

Ann Nygaard

Begge unge mænd optræder også på solo-fotografier, og er en del af flere portrætter fra en have. De har angivelig tilknytning til enten Konnerup slægten eller til Albæk sogn. Ved du hvem de er ?
brudepar_hun_i_sort.jpg

1102 views

Ann Nygaard

Ægteparret må have tilknytning til enten Konnerup-slægten eller til Jens Nielsen i Faldt, Albæk sogn. Ved du hvem det er ?
dreng_i_matrostoj.jpg

1058 views

Ann Nygaard

Billedet tilhørte Jensine og Johannes Petersen, Hammer sogn. Drengen må have tilknytning til enten Konnerup slægten eller Albæk sogn.
familie_pa_7_personer_der_sidder_i_stuen.jpg

1033 views

Ann Nygaard

Fotografiet har tilhørt Jensine Nielsen oprindelig fra Albæk sogn, og Johannes Petersen fra Horsens sogn, der som ægtepar boede Stokbrohede, Hammer sogn. Fotografiet har antagelig tilknytning til Albæk sogn eller Familien Konnerup. Har du et bud på hvem det er ?
familie_ved_bord_5_ialt.jpg

903 views

Ann Nygaard

Billedet har tilhørt Jensine og Johannes Petersen, Horsens. Familien må være fra Konnerup slægten eller Albæk sogn. Ved du hvem de er, så hører jeg gerne fra dig.
glaedelig_jul_1912.jpg

1608 views

Ann Nygaard

Ved du hvilken gård der kom på julekortet anno 1912 ? Billedet har tilhørt Jensine og Johannes Petersen, Horsens Sogn, og må vise en gård, som har tilknytning til Albæk sogn eller Konnerup-slægten.
kvinde_siddende_i_haven.jpg

716 views

Ann Nygaard

Billedet tilhørte Jensine og Johannes Petersen, Horsens sogn. Hun må have tilknytning til enten Konnerup-slægen eller til Albæk sogn. Jeg vurderer, at billedet er et af en række, fotograferet af søskende i haven. Kender du hende, så skriv en besked.
mand_i_have_med_hund.jpg

698 views

Ann Nygaard

Billedet har tilhørt Jensine og Johannes Petersen, Hammer Sogn, og manden med hunden har antagelig forbindelse enten med Johannes familie, Konnerup-slægten eller Johan Petersen, Horsens, eller Jensines familie i Faldt Albæk.
stor_flok_mennesker_i_haven_med_born.jpg

812 views

Ann Nygaard

Fotografiet har tilhørt Jensine og Johannes Petersen, Horsens sogn. Jensine var datter af Jens og Mathilde Nielsen Faldt, Albæk sogn, mens Johannes var søn af Johanne Konnerup og Johan Petersen, Horsens sogn. Så familien må være af Konnerup-slægten eller fra Albæk sogn. Johan havde også en bror med mange børn. Ved du noget om en af disse eller alle ?
ung_kvinde_ved_stakit.jpg

678 views

Ann Nygaard

Ved du hvem denne unge kvinde er ? Hun har antagelig tilknytning til enten Konnerup slægten eller til Albæk Sogn. Hun er en af en helt flok, der er fotograferet i en have. Fotografierne er lavet af samme papirskvalitet, og er nøjagtig lige store, derfor tror jeg, at der er tale om en søskendeflok.
ung_pige_i_have_i_hvid_kjole.jpg

651 views

Ann Nygaard

Fotografiet har tilhørt Jensine og Johannes Petersen Det må antages, at kvinden har forbindelse til enten Albæk sogn eller Konnerup-slægten. Hun indgår i en række af fotografier af unge mennesker i haven. Ved du hvem hun er ?
ung_pige_i_nederdel_i_have.jpg

646 views

Ann Nygaard

Fotografiet er en del af en serie med unge mennesker fotograferet i en have. Hun har antagelig forbindelse til Konnerup familien eller til Albæk Sogn. Ved du hvem hun er ?
ung_pige_ved_stakit.jpg

643 views

Ann Nygaard

Hun er angivelig enten i Konnerup slægten eller fra Albæk sogn. Fotografiet er en del af en række fra en have. Ved du hvem hun er ?
 
14 files on 1 page(s)