Ukendte billeder

Slægt & Data

DIS-Danmarks portal for
uidentificerede billeder 

Image search results - Nøgleord: "Fabriksarbejder" Tilbage til Søgesiden  
Arbejdsmaend~0.jpg

554 views

ab0102

Måske slagteriarbejdere fra Horsens. Billedet er blandt materiale fra Karen Brændgaard (født Melhede Jensen, 1903 i Lund) og Svend Ole Brændgaard (født 1902 i Horsens). Svend Oles far, Andreas Pedersen arbejdede som slagteriarbejder i Horsens.

Mail: ab.me@mail.dk
Billede_10.jpg

841 views

lisbjensen

Er der nogen der kender nogle af disse personer der srbejder på en Fabrik i Ålborg. Damen th for den høje mand i forreste række kan hedder Gerda.
er der mon hjælp at hente til navne, stedet og tidspunktet
File0001A.jpg

576 views

Søren Borup

Billedet stammer fra mine bedsteforældre Anna Kirstine Brup (Andersen) og Søren Borup Christensen. De boede I 1909 Sommerlystgade 3, Horsens. Yders I anden række fra neden sidder Anna Kristine med datteren Edel Margrethe, der er født 1909 i Horsens. Lige til venstre for Anna sidder sønnen Hans. Lige i midten nederst mellem 2 damer sidder datteren Agnes. Lige over Anna sidder Søren. Billedet skulle være arbejdere på udflugt. Antagelig fra et væveri eller lignende, hvor Søren skulle være værkfører.
Foto_109.jpg

1478 views

Carlo Ry
4 comments

Billedet er fundet i et album tilhørende Ole Erik Jakobsen (1903-1989) og kan være fra hans hjemegn som var Resenholm, Resen sogn, Fjends Herred, Viborg Amt.
Hvilken fabrikation: Er det mergel- tørv- brunkul, eller noget helt andet? Hvor er billedet taget, og hvem er personerne?

ScanReduced.jpg

891 views

scanner
1 comments

Bag på foto er stemplet med rødt:
LANGKOWS (eller LANOKOWS)
88493
FOTO
Sted, begivenhed og personer er ukendt. Jeg vurderer at billedet er fra mellem 1945 og 1965 fra påklædning og personerne er arbejdere og bestyrelse på en fabrik. Information om sted og begivenhed er velkommen.
 
5 files on 1 page(s)