Ukendte billeder

Slægt & Data

DIS-Danmarks portal for
uidentificerede billeder 

Image search results - Nøgleord: "Ere" Tilbage til Søgesiden  
4_skippere_001.jpg

749 views

Kirsten R.S.Hesselgren

Billedet viser 4 skippere . Det må være taget før 1876, da min oldefar Hans Nielsen fra Rørvig, der sidder forrest til højre, druknede nov. 1876. Han fik borgerbrev i juli 1864.
Kender nogen de 3 andre?
CBere_eller_faengselsbetjente_1943-1945-2.jpg

421 views

GBC

Jeg vil gerne vide om billedet indeholder CB'erne i Gentofte, fængselsbetjente i Auderød eller Vestre fængsel og selvfølgelig gerne hvilken bygning der er i baggrunden.
Hos_Kai_Voigt.jpg

470 views

Lars Lynge

Muligvis hjemme hos Revyskuespiller Kai Voigt, Kvinde t.v. hans søster Olga Voigt, dreng Poul Lynge Larsen, Kvinde t.h.forrest hans mor Marie Lampe. Hans hustru Revyskuespiller Erika Voigt bagerst t.h. De øvrige er også skuespillere, men hvem?
Hr__Fromberg_i_Portefino.jpg

653 views

Jytte Rauh

Det er teksten til et af 24 billeder i et lille album med feriefotos fra Genova, Portofino, Rapello og Sturla i Italien. De fleste billeder er af bygninger, landskaber og lokalt gade- og strandliv. Hvem var denne hr. Fromberg?

JPP_med_murer_ske_2B_andre.jpg

436 views

Connie S

Lokationen er muligvis omkring Hvilsom sogn, Viborg Amt. Herren med murerske nr. 2 fra venstre en Jørgen Peter Petersen (min mands farfar - født 1877) men hvor er billedet taget, hvem er de øvrige personer - er det ansatte på gården eller er det herskabet ??
Håber at nogen kan genkende personer eller sted.
Valkendorf_-_Alumner_1903_-_nr__1.jpg

642 views

Per Vig

Denne flok unge mænd boede i årene efter 1900 på Valkendorfs Kollegium i København og studerede alle på universitetet. Jeg har navne på alle, men søger kontakt til eventuelle efterkommere.
6 files on 1 page(s)