Ukendte billeder

Slægt & Data

DIS-Danmarks portal for
uidentificerede billeder 

Image search results - Nøgleord: "Bygning" Tilbage til Søgesiden  
Faster_Dinnas_billede.jpg

1702 views

Per Vig
2 comments

Er der nogle, som genkender denne meget specielle brønd, - som det vist er, samt den lige så specielle bygning i baggrunden?
Foto_080.jpg

1796 views

Carlo Ry
2 comments

Billedet stammer fra et album som har tilhørt Niels Jakobsen (1871-1950) og hustru Petrea Christine Christensen (1967-1954) Resenholm, Resen sogn i Viborg amt.
Kender nogen denne bygning, som måske er en restaurant, og stedet? Kan det være fra Middelfart området.
Foto_110.jpg

1336 views

Carlo Ry
4 comments

Billedet er fundet i et album tilhørende Ole Erik Jakobsen (1903-1989) og kan være fra hans hjemegn som var Resenholm, Resen sogn, Fjends Herred, Viborg Amt.
Hvor mon denne gamle bondegård ligger / har ligget?

Image2.jpg

342 views

Geert Maretti

I forbindelse med HISTORIEN OM MIN SLÆGT savner /mangler jeg nogle billeder af SMEDIEN i Gråskov v. Thorning før stuehuset brændte. Har et par enkelte utydelige fra havesiden, men ville rigtig gerne også have nogle taget ude fra vejen. Hvis der skulle være nogle, modtager jeg meget gerne KOPIER. Evn. afskanning / Affotografering der kan vedhæftes som fil i en email
img009.jpg

293 views

Geert Maretti

Den ældre herre kan være identisk med en STOUT & BESTEMT herre, uploadet 8 feb.d.å. under enkelt personer.
Billedet er fra efterladte billeder efter min far, NIELS MARIUS NIELSEN, og kan have forbindelse til ANEGÅRD, eller omkring liggende gårde, Bøgeskov v. Bjerringbro
IMG_NEW_0009.jpg

607 views

alfredmikkelsen
1 comments

Udsigts tårn.
Lang_stuehus.jpg

501 views

hjul

Lang stuehus, måske en skole. Da fotografen er fra Ribe, er stedet sandsynligvis i nærheden af Ribe, evt mellem Ribe og Tønder.
Scan10082-1_edited-3.jpg

464 views

Mort1s1

Billedet er taget omkring 1950 på taget "tagterassen" af en bygning, nær Københavns Havn, hvor der har været en systue (herretøj). Min svigerfar, siddende yderst til højre, var bla. ansat hos Brdr. Jardorff (Jardex), men jeg ved ikke om billedet har relation til dette firma.
Jeg synes personerne alle ser ret pyntede ud, så måske er det taget i en særlig anledning.
Alle oplysning om sted og personer er velkomne
Scan10082-2_edited-3.jpg

1372 views

Mort1s1
3 comments

Billedet er taget fra et tag, nær Københavns Havn. Billedet er måske i sig selv uintressant, men skal tjene som supplement til mine to billeder med persongrupper fra taget af en systue (herreskrædderi), når dette billede kan suplere er det fordi havnen ses, og fordi flere tårne og bygninger i baggrunden måske kan hjælpe med stedbestemmelsen.
Scan10082-3_edited-1.jpg

432 views

Mort1s1

Billedet er taget omkring 1950 på taget "tagterassen" af en bygning, nær Københavns Havn, hvor der har været en systue (herretøj). Min svigerfar, stående, var skrædder, og bl.a. ansat hos Brdr. Jardorff (Jardex), men jeg ved ikke om billedet har relation til dette firma.
I baggrunden ses et (kirke)tårn, måske kan det give kendere et fingerpeg om beliggenheden
Alle oplysning om sted, firma og personer er velkomne
Tante_Inga_m_m__-_1.jpg

419 views

Per Vig

Såvidt det kan ses, er fotografen fra Nyborg, - og derfor kan billedet stamme fra et sommermøde på Nyborg Strand omkring 1930. - Den eneste, som genkendes på billedet, er Inga Dalgaard fra Bølling ved Skjern, som står som nummer 3 fra højre. - Obs. bygningen i baggrunden.
 
11 files on 1 page(s)