Ukendte billeder

Slægt & Data

DIS-Danmarks portal for
uidentificerede billeder 

Last additions - Bruger: K.Gerlach@me.com Tilbage til Søgesiden  
Div_Gamle_billeder_0039.jpg

2033 views

K.Gerlach@me.com
1 comments

Kære Alle, findes der en iblandt jer som kan stedfæste dette billede. Det er fra 1956 og den mørkhårede dame er min mor som enten er på vej til Paris eller retur. Det er i Danmark og ved en ukendt kro. Den anden dame er for familien ukendt, men det var en af hendes veninder, og måske en kollega.
mors_familie.jpg

539 views

K.Gerlach@me.com

Dette billede er taget i Hedensted, sikkert på Løsningsvej. Det forestiller min Tip-Tip Oldemor Maren Nielsen, født Christiansen.
Hun var gift med Boelsmand, landbruger og fragtmand Niels Nielsen af Øster Snede. Hun er til højre på billedet.
Damen til venstre er ukendt msåke hendes mor, måske hendes mands mor eller en hel anden.
Efterlysning_Garde.pdf

877 views

K.Gerlach@me.com
3 comments

Jeg er på jagt efter billeder fra mine aner i Jylland. De var landbrugere og havde tilknytning/ejere af disse 3 steder som jeg efterlyser.
Lille Ballegård ved Krollerup, pr. Løsning (En gård)
Højmarksgård ved Kragelund, pr. Løsning (En gård)
Ballehus ved Krollerup, pr. Løsning (Et husmandssted)

_Nakkebolle.jpg

2243 views

K.Gerlach@me.com
4 comments

Dette billede er med sikkerhed taget på Nakkebølle Gods. Det findes i et album fra min afdøde farmor. Hvem er disse personer og kan nogen fortælle hvilken motorcykel det er og om man evt. kan finde ud af noget når man har nummerpladen fint med.
To_piger_-_vides_ikke_hvem.jpg

559 views

K.Gerlach@me.com

Jeg ved ikke hvem disse 2 piger er. De har siddet i et fotoalbum fra min farmor. Men det er med sikkerhed ikke nogen som er i direkte ane med hendes slægtslinjer. Jeg har en fornemmelse at billedet er taget i Jelling, at at hende med brillerne senere er blevet mor til min fars stedfar. Han hed Gunnar Jørgensen og blev født på Fyn i Svendborg Amt. Kan denne beskrivelse hjælpe mig på vej til en opklaring. mvh Kenneth
Tjenestepiger_Hvedholm.jpg

607 views

K.Gerlach@me.com

I krigens tid boede min far som ung knægt på Hvedholm gods hvor hans stedfar Gunnar Jørgensen var fodermester. I et fotoalbum fra den tid er disse piger som arbejde hårdt for at tjene til livets ophold. Der er flere billeder af pigerne, men uden navn og årsag. Jeg tænker at man vel ikke brugte film og penge på mennesker som ikke havde en betydning for en selv. Derfor kunne jeg godt tænke mig at vide hvem personerne er og hvilken rolle de havde i „herakiet”.
Gunnar_Jorgen_Andreas_Pedersen_Mor_Gudmor_1_ukendt.jpg

1169 views

K.Gerlach@me.com

Her vises et billede fra en barnedåb i Dragør 1956.På billedet ses min mor som på det tidspunkt hed Connie Møller, hun blev sidenhen gift Jørgensen. Hun sidder med en pige hvis navn enten blev Randi eller Lene Pedersen. Ved hendes venstre side sidder hendes onkel Egon Helmuth Pedersen, og på højre side den for mig ukendte person. Er der nogen som har et bud på dette? Egon var iøvrigt gift med Bodil Merete Pedersen, hun kom fra Bornholm, Vestermarie.
Kurt_Jorgensen_.jpg

2748 views

K.Gerlach@me.com
6 comments

På billede sidder min far og onkel. Men hvilken motorcykel er det? Kan nogle hjælpe?
familie_mors_side006.jpg

772 views

K.Gerlach@me.com

I min afdøde mormors fotoalbum findes dette billede. Der er 2 damer klædt fint på som formodenligt er besøg hos husmand eller fragtmand Niels Nielsen og frue Maren. De boede 2 forskellige steder i Hedensted, i begge tilfælde på Løsningsvej. Den ene har tydelige asiatiske træk eller? Ingen i min familie har kunne hjælpe mig med hjem de er og hvorfor de blev fotograferet.
EstherMolKobmand.jpg

1805 views

K.Gerlach@me.com

Her ses min Mormor Ester Møller sammen med en ukendt købmand/tobakshandler (Hedder H.E. Hansen). Billedet vil jeg tro er taget på Vesterbro i nærheden af Carlsberg vil jeg tro. Men jeg er ikke sikker, og jeg ved heller ikke hvorfor hun blev fotograferet sammmen med tobakshandleren. Kan nogle hjælpe mig med at opklare dette.
ElseGerlach_foto2alb_0014_-_version_4.jpg

721 views

K.Gerlach@me.com
1 comments

Dette billede stammer højst sandsynligt fra København 1924. Det findes i et fotoalbum som har tilhørt Else Gerlach, senere hed hun Else Reisz. Jeg har spurt i familien, men ingen kender personerne eller anledningen. Der er præsenteret enten nogle eskimoer? eller måske nogen fra Dansk Vestindien? Der findes endnu et billede hvor den mørke mand med det hvide skæg ikke er med. Dette bliver også lagt på siden her. Er der nogen som kan hjælpe mig på sporet af denne anledningog hvem personerne er
ElseGerlach_foto2alb_0014.jpg

807 views

K.Gerlach@me.com
1 comments

Dette billede stammer højst sandsynligt fra København 1924. Det findes i et fotoalbum som har tilhørt Else Gerlach, senere hed hun Else Reisz. Jeg har spurt i familien, men ingen kender personerne eller anledningen. Der er præsenteret enten nogle eskimoer? eller måske nogen fra Dansk Vestindien? Der findes endnu et billede hvor den mørke mand med det hvide skæg ikke er med. Dette bliver også lagt på siden her. Er der nogen som kan hjælpe mig på sporet af denne anledningog hvem personerne er?
12 files on 1 page(s)