Ukendte billeder

Slægt & Data

DIS-Danmarks portal for
uidentificerede billeder 

Last additions - Bruger: Ann Nygaard Tilbage til Søgesiden  
familien_2.jpg

1083 views

Ann Nygaard

Jeg vil gerne høre din mening, om de 2 unge piger på familiebilledet er de 2 piger der er fotograferet som brude. Personligt synes jeg, at der er en stor lighed, både på det gamle fotografi til brudene, og så synes jeg bestemt også, at de 2 brude ligner hinanden.
mandskab_billede_nr__20001.jpg

1672 views

Ann Nygaard
3 comments

Fotografiet er taget af "Aften-fotografen", og ude i modsatte side står Vester 1443 x. Er der en der kan fortælle mig om hvilket skib vi snakker om, og hvornår billedet er taget ?
glaedelig_jul_1912.jpg

1581 views

Ann Nygaard

Ved du hvilken gård der kom på julekortet anno 1912 ? Billedet har tilhørt Jensine og Johannes Petersen, Horsens Sogn, og må vise en gård, som har tilknytning til Albæk sogn eller Konnerup-slægten.
vittrup_kvinde.jpg

1601 views

Ann Nygaard

Denne fine gamle kone skulle med sikkerhed have levet i Vittrup, Børglum sogn. Ved du hvem hun er ?
karianas_billede0001.jpg

754 views

Ann Nygaard

Bortset fra, at fotografiet er taget i Løkken, vides der ingenting om familien. Ved du noget om dem ?
Marie_plejedatter_brudebillede.jpg

740 views

Ann Nygaard

Bruden hedder Marie, og kom i pleje hos Lars Poulsen og Marie Poulsen, Lundbak, Jetsmark sogn. Hun var vist i familie med dem på den ene eller anden måde. Ved du noget mere om hende ( fulde navn, fødselsdato mm.), og hvem hendes mand på billedet er ?
Ægteparret flyttede måske til Aalborg. Brudebilledet er i hvert fald taget i Aalborg.
kirsten_og_nielsine_sammen_med_2_andre.jpg

507 views

Ann Nygaard

Kvinde nr. 1 og nr. 3 er de 2 søstre Kirsten Marie Jensen( født 1877) og Nielsine Jensen ( f. 1883). Begge er født i Sejlstrup sogn, som døtre af Peder Jensen og Mette Marie Christensdatter. Ægteparret fik i alt 4 døtre sammen. Senere flyttede familien til Hjørring. Hvem er de sidste 2 kviner ( nr. 2 og nr. 4), som i hvert fald ikke er Nielsine og Kirstens søster Gitte.
Astrid_serverer.jpg

743 views

Ann Nygaard

Fotografiet er taget i 1935. Kvinden med kaffekanden er min farmor Astrid Marie Larsen f. Petersen. Ved du hvem de andre er og hvor billedet er taget? Hun boede hele sit liv i eller omkring Sulsted.
gard_som_motiv.jpg

1360 views

Ann Nygaard

Billedet har tilhørt Johannes og Jensine Petersen. Johannes havde en farbror Andreas Petersen (1861-1952), som boede i Lyngså. Han fik, så vidt jeg ved, 16 børn. Er det en af dem der ejede Lunderhede i 1923 ? Jensine stammede fra Sønder Hwol, Faldt I Albæk sogn, kan det være noget af hendes familie der ejede Lunderhede i 1923 ? Ved du noget om gården?
kvinde_hos_fotograen.jpg

817 views

Ann Nygaard
1 comments

Fotografiet er taget mellem 1904 og 1918. Hun har tilknytning til Johannes og Jensine Petersen, Hammer sogn, så deres forældre var dels af Konnerup-slægten og dels fra Albæk sogn. Ved du hvem det er ?
kvinde_hos_fotografen.jpg

678 views

Ann Nygaard

Fotografiet er taget hos From-Løvstrøm i Aalborg. Kvinden har antageligt tilknytning til enten Konnerup-slægten eller til Horsens, Hammer eller Albæk sogn.
stor_flok_mennesker_i_haven_med_born.jpg

794 views

Ann Nygaard

Fotografiet har tilhørt Jensine og Johannes Petersen, Horsens sogn. Jensine var datter af Jens og Mathilde Nielsen Faldt, Albæk sogn, mens Johannes var søn af Johanne Konnerup og Johan Petersen, Horsens sogn. Så familien må være af Konnerup-slægten eller fra Albæk sogn. Johan havde også en bror med mange børn. Ved du noget om en af disse eller alle ?
familie_ved_bord_5_ialt.jpg

881 views

Ann Nygaard

Billedet har tilhørt Jensine og Johannes Petersen, Horsens. Familien må være fra Konnerup slægten eller Albæk sogn. Ved du hvem de er, så hører jeg gerne fra dig.
dreng_i_matrostoj.jpg

1038 views

Ann Nygaard

Billedet tilhørte Jensine og Johannes Petersen, Hammer sogn. Drengen må have tilknytning til enten Konnerup slægten eller Albæk sogn.
glarmesteren_stavad.jpg

726 views

Ann Nygaard

Fotografiet, som er afklippet, forestiller en glarmester, som bl.a. kom på Stavad i Thise sogn. Ved du hvad han hed ?
51 files on 4 page(s) 1