Ukendte billeder

Slægt & Data

DIS-Danmarks portal for
uidentificerede billeder 

Last comments - Bruger: bent vifert Tilbage til Søgesiden  
laesokvinde.jpg

889 views

Ann Nygaard
1 comments

Måske hed hun Marie Petrea Petersen, men ved du hvem hun er, vil jeg gerne høre fra dig. Billedet er lavet som postkort, og ligner mere et postkort end et billede.
bent vifert: det ligner da en helt typisk Læsø-dragt, i FT for ...
IMG_0059_Christine_Christensen.jpg

774 views

bent vifert
1 comments

billedet er et Tønniesbillede, med negativ nr. 87653, jeg har kontrolleret det, det er bestilt af Christine Christensen, Gudum, 30-6-1889, er det Christine på billedet og hvem er hun. billedet er fra et slægtsalbum fra Kongerslev, men slægten har også relation til Gudum (Gudumlundfabrikken), samt flere sogne nord og syd for Hadsund
bent vifert: billedet er identificeret: det er Christine Christ...
Fot__From_Lovstrom_Aalborg_3.jpg

559 views

bent vifert
1 comments

Fundet i et slægtsalbum i Kongerslev; men slægten stammer nok oprindelig fra egnen syd for Mariager fjord; Vindblæs Udbyneder, Raaby, Enslev, Kastbjerg, Havndal, Gjerlev; og mere nordpå; Store Brøndum, Siem, Skibsted, Bælum, Komdrup, Gudum.

bent vifert: Bent@vifert.dk
Fot__A__Christensen_Kongerslev_2.jpg

760 views

bent vifert
1 comments

Fundet i et slægtsalbum i Kongerslev, men slægten stammer nok oprindelig fra egnen syd for Mariager fjord; Vindblæs, Udbyneder, Raaby, Enslev, Kastbjerg, Havndal, Gjerlev; og mere nordpå; Store Brøndum, Siem, Skibsted, Bælum, Komdrup, Gudum.
bent vifert: Bent@vifert.dk
Fot__N__C__Madsen_Algade_57__Aalborg_2.jpg

752 views

bent vifert
1 comments

Fundet i slægtsalbum fra Kongerslev; men slægten stammer nok oprindelig fra egnen syd for Mariager fjord; Vindblæs, Udbyneder, Raaby, Enslev, Kastbjerg, Havndal, Gjerlev; og mere nordpå; Store Brøndum, Siem, Skibsted Bælum, Komdrup, Gudum.
bent vifert: bent@vifert.dk
Christen_Nielsen_Smed___3_kvinder.jpg

592 views

bent vifert
1 comments

Fundet i et slægts album i Kongerslev, men slægten stammer nok oprindelig fra egnen syd for Mariager fjord; Vindblæs, Udbyneder, Raaby, Enslev, Kastbjerg, Havndal; og mere nordpå; Store Brøndum, Siem, Skibsted, Bælum, Komdrup Gudum.
Manden på billedet er Christen Nielsen Smed, * 8. jan. 1811 i Store Brøndum, hans forældre: Niels Andersen Smed og Mette Marie Jørgensdatter, men jeg vil da gerne have sat navn på de 3 kvinder.
bent vifert: bent@vifert.dk
Tonesen_2.jpg

881 views

bent vifert
3 comments

kvinden i den store omfangsrige kjole, er et blandt mange billeder fra et slægtsalbum fra Kongerslev, jeg vil tro, hun er fra Aalborg-området, for på bagsiden, står der "Tonesen Aalborg", og så er der en mærkelig tegning også, hvem er kvinden, og hvem er, eller hvad betyder "Tonesen Aalborg"
bent vifert: jo, jeg kender godt Tønnies, men her er hverken fo...
   
7 files on 1 page(s)